PR CUAET
-
Я оформлювала на 1 слот 3 паспорти
-
Далі ви вже забираєте особисто чи (якщо я така опція у консульстві) замовляєте доставку з консульства у Канаді на вашу домашню адресу у Канаді
-
У ЕЕ можете реєструватись будь-коли, навіть ніколи не будучи в Канаді. Однак, щоб брати отримати бали за місцевий досвід і подаватись як СЕС, то треба рік відпрацювати. Lmia, це ще додаткові 50 балів, які дуже допомагають. Якщо є можливість зробити lmia, то краще мати, або подаватись на провінційні прогами
-
І чи можу я зайняти один слот на виготовлення двох нових закордонних паспортів для двох людей - себе та дитини? Чи обов’язково потрібно займати 2 слоти? Я можу приїхати до консульства Оттави із Калгарі для оформлення нового заграв паспорту?
-
Треба питати в консульстві в Оттаві. Доставка з України здійснюється до консульства у Канаді
-
Товариші, є таке питання. Я студент, який щойно закінчив українську школу та переїхав до Канади, і зараз я шукаю скоріший спосіб отримати ПМП якомога швидше. Я навіть розглядаю можливість переїзду в інші провінції. Підкажіть, які на даний момент для цього існують програми, чи ще працює варіант з Манітобою?
-
Інна Коган - нам дуже сподобалась її робота. Ціна адекватна. Консультувала навесні безкоштовно. Ніякої води та непотрібної інформації. Можна написати імейл, можна в ФБ написати. Подавались з нею самі з початку такою по рекомендації, потім друзі наші, родичі, і ще будемо подавати батьків і сестру з сімʼєю. www.facebook.com/InnaKoganLawFirm?mibextid=2JQ9oc
-
Если опираться на информацию, которая фактически существует на сегодняшний день - то после 31 марта человек не сможет податься на открытый пермит, соответственно сможет находиться в Канаде просто как визитор - 180 дней в году. Без права на работу. Или искать работодателя, который согласится оформить закрытый пермит работнику, но это будет сложно.
-
Раз он был достаточно подкован для обращения на беженство в Канаде, ещё и представляя себя сам, то все возможности по его гринкарде в США, о которых вы пишите, он точно знал. Так что у него были свои обстоятельства, по которым он уже не имел этих возможностей в США. Пропустил сроки 90 дней, отсутствовал в США более 6 месяцев, отказали в гражданстве или постоянном жительства, семейные проблемы - он же начинал как несовершеннолетний с родителями....Вас интересует больше вопрос почему он не использовал плюсы гринкард в США или обстоятельства предоставления ему беженство в Канаде? Чем нам помогут обстоятельства его эпопеи в США? Мы же рассматриваем прецедент в Канаде. К слову - он подал на статус ещё в 2021 году до войны
-
Добрый вечер. Ребята такой вопрос, у вас в кабинете статус менялся, когда начали вашим делом заниматься? Или все время одно и тоже было, а потом приходили только мейлы. А то уже второй месяц жду, и начинаю немножко волноваться😅
-
preply.com/en/tutor/1038052 вот щє писали про нього якщо пролистати вверх трішки