PR CUAET
-
добрый день , Подскажите пожалуйста , мне сегодня пришла номинация и я очень хочу податься , у меня 2 справки о не судимости - одна переведена из дии с афидевит печатью переводчика и заверена канадским нотариусом а вторая в консульстве все еще …. Посоветуйте как правильно сделать податься уже сейчас с афидевитом а потом если запросят то и с консульства уже прийдет и ее прикрепить или дождаться все таки с консульства и потом подаваться? Спасибо вам большое !!!
-
Скачивать приложениеДія или Монобанк
-
Ого квест який
-
На скільки дали wp?
-
Собі не робив, у мене L: 10, R: 11, W: 9, S: 10 Але я не основний апплікант, там максимум балів за 9999 не основному Подруга теж S чи W з 8 на 9 підняла, не памʼятаю точно що саме
-
Добрий день! Маю відправляти запит у Едмонтон на довідку про несудимість, поділіться будь ласка досвідом є різниця в довідки яку видає консульство і ту яку можна витягнути в дії и затвердити, звісно все це в розрізі подачі на pr? Дякую. Всім гарного дня
-
Доброго дня усім Хто підкаже, при заповненні форми 5669 в аплікації у розділі мілітарі, що вказувати/чи взагалі не вказувати якщо була тільки воєнна кафедра в інституті