PR CUAET
-
Также было
-
Ой народ, у мене взагалі своя історія, я подала на ПР в червні 2020 Там був довгий процес - подача, відмова і апеляція, ну і відповідно виграш у суді і от нарешті ПР. Думаю буде корисно про це написати тут, бо насправді процес отримання ПР часто займає роки, це шо зараз відбувається з куаетівцями це виключення з правил. Тобто, якшо ви не підпадаєте під ці мега швидкі випадки отримання ПР - не засмучуйтеся, це насправді довгий процес і з часом все буде добре, якщо йти до цього правильно, я тому приклад! І ще - якщо у когось тут буде відмова - це теж не кінець, можна завжди апелювати у суді.
-
Прочитайте уважно вимоги до довідок. Здається ж там за останні 10 років
-
Доброго дня! Може в кого була така сама ситуація. Ще в 1992 році я проживала 8 місяців на території Росії. Мій колишній чоловік ще в Радянському Союзі отримав розподіл туди після закінчення льотної академії. Як мені зараз набути довідку про відсутність судимості? У 1992 році ми звідти виїхали і більше не поверталися. Дякую на відповідь.
-
Ніяк не вдається в техпідтримка не допомагає
-
Отримали AOR вчора. Загалом прийшло 5 листів: 1. звязати аплікацію з аккаунтом 2. призначення AOR 3. Biometric Instruction Letter для мене 4. Biometric Instruction Letter для дружини 5. Запит на невистачаючий документ (тільки для дружини): RPRF: Pay the Right of Permanent Residence fee Please pay the Right of Permanent Residence Fee. Коли подавав заявку, був не темі, що потрібно біометрію платити і думав що нам не потрібно. Тому заплатив наступну суму: 1365 + 1365 + 230 = 2960 (за себе + за дружину + за дитину) Питання: Що від мене хочуть в 5 листі? Оплатити біометрію на двох 170 дол? Чи може проблема в тому, що я квитанцію про оплату одним файлом прикріпив?
-
З 18 їроків скрізь де жили більше пів року
-
Отримали AOR вчора. Загалом прийшло 5 листів: 1. звязати аплікацію з аккаунтом 2. призначення AOR 3. Biometric Instruction Letter для мене 4. Biometric Instruction Letter для дружини 5. Запит на невистачаючий документ (тільки для дружини): RPRF: Pay the Right of Permanent Residence fee Please pay the Right of Permanent Residence Fee. Коли подавав заявку, був не темі, що потрібно біометрію платити і думав що нам не потрібно. Тому заплатив наступну суму: 1365 + 1365 + 230 = 2960 (за себе + за дружину + за дитину) Питання: Що від мене хочуть в 5 листі? Оплатити біометрію на двох 170 дол?
-
Мені було 19
-
просто приїхати, на сайті написано зі скількох видача паспортів
-
Спасибо