PR CUAET
-
Для дитини XR і BLOOD Test не потрібно точно.
-
Підскажіть, якщо в когось був досвід, будь ласка. 1) якщо донці 6 років (по приїзду медогляд здали в 06.2022, доклала при подачі підтвердження), але ось прислали запит на медогляд. Це вже все, немає сенсу знову відправити той документ? Тільки заново проходити? 2) не можу зрозуміти, чи все ж медогляд який ми проходили по приїзду такий самий як на пр чи ні? Тому що запитала у лікаря і ось що вона відповіла. Це звичайна, нормальна сума за медогляд? (Едмонтон, Альберта). Тому що в них в клініці для медогляду після прибуття в Канаду коштує зі знижкою 125, але вона запевняє, що мені інший потрібен пакет, за 400.
-
Доброї ночі! Це по часу Оттави?
-
Доброго вечора! Можу зробити Вам нотаріальний переклад атестату. Звертайтеся в особисті повідомлення або на електронну пошту [email protected]
-
Ага
-
Маю таке саме питання про медиціну. Трое дітей сдали апфронт медицину 07.09.2023 в Україні. Зараховано тільки одній дитині, на двох пройшов запит на медицину. Ми ще раз відправили медикал чек дітей через веб форму за додатково поштою. Питання - це помилка IRCC чи дійсно потрібно здавати?
-
Я кандидат, ггг :) згодилося раз в житті
-
Так
-
Можна зателефонувати в IRCC . Нам так один зарахували, хоча був дозапит