PR CUAET
-
Не подавала
-
Не треба заново
-
Я в IT зі спеціальністю Technical Writer, Онтаріо. Clb 8, 3 роки підтвердженого досвіду в Україні, один (на сьогодні) в Канаді, магістратура. В підсумку бал по ЕЕ 462, бо вік. Роботодавець відмовився робити LMIA на основі того, що їм це складно, а в мене ворк перміт ще не закінчується. NOC 51112. Виглядає, що все крім віку добре, але недостатньо. Чи можна пробувати шось робити в Онтаріо чи тільки інші провінції?
-
Вообще никак,даже если вам по ней три раза откажут.
-
Більше року пройшло. Не треба переробляти www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html
-
Доброго дня, якщо буде відмовлено в гуманітарній програмі, чи це вплине потім на результат програми від провінції Квебек
-
Дякую
-
доброго дня друзі. питання щодо форми imm0149e (details of government employment): як правильно вказувати ранги (колонка ranks таблиці), зокрема п.2, п.3 колонки. дякую за відповіді
-
Робіть щоб було слб 9 і буде вам щастя, це простіше ніж лміа і провінційні номінації. 9999 дасть норм приріст
-
Всім привіт! Підскажіть будь ласк хто знає. Для WAS тут які галочки треба ставити в apostille.in.ua? Треба ставити Апостіль чи те що я поставив достатньо?
-
Я нарахувала приріст 7 балів, що нічого не вирішує кардинально. В мене Celpip наступний: reading 11, listening 10, writing 9, speaking 8. Тобто теоретично я можу тільки спікінг підняти на бал, що в підсумку дасть +7 балів. По цьому немає гарантії, що знову все буде супер з іншими категоріями
-
Дякую велике за відповідь! Тобто я правильно розумію наступні кроки! Я на Wise вказав всю інфу, (ще не платив), на сайті apostille.in.ua повинен створити 2 документа (диплом і додаток до диплому). Як мені "Поєднати Was з apostille.in.ua? Після оплати в Was я отримаю якийсь код який треба вставити в apostille.in.ua?
-
Имею ввиду смогу ли после 31 марта, продлить вор пермит и получит остальные 1.5 года?