PR CUAET
-
Канада не вимагає апостіль зовсім. Це , як ще можна робити, але тут ще нема тих, хто так зробив і отримав піар. Я думаю, що будуть приймати , дехто не буде приймати і всеодно буде вимагати з консульства, доки не буде офіційних змін. А може не будуть. Все залежить від власної думки офіцера. Офіційно на сайті прописано довідка з консульства. Все нема іншого. Нема або апостіль. Канада з 11 січня увійшла у апостіль, але змін не додала. Дівчина ссилається на Гаазьку конвенцію. Але тут Канада і коли документи повертають, або вимагають інші, це додає час до справи і їм не напишеш про конвенцію. Тому на розум кожного
-
Подскажите продления ворк пермита сколько занимает время, и как это делается.
-
Я це розумію і довідку я робила саме через консульство. Цей апостиль є українською мовою і його потрібно перекладати на англійську, то тепер питання хто ж заробляє - консульство чи агенції, які ці апостилі роблять? PS у мене частина документів була апостилізована ще задовго до Канади, тому що ми ці документи робили для Європи, там більше 10 сторінок прошито, тому я знаю що таке апостиль і які країни його вимагають а які ні. Канада поки не в цьому списку
-
-
Если дия говорит что судимости нет, почему нельзя сразу тогда в консульстве дать, распечатать и поставить подпись это 15 сек
-
Дякую велике! Останне питання сподіваюсь... Чи можна на apostille.in.ua в одному кабінеті робити заявку на дружину також чи для неї треба створити окремий кабінет?