PR CUAET
-
Уявіть, що по ЕЕ ви будете мати ПР за півроку після вибірки 99%, по гуманітарній в середньому за цей час тільки approval in principle. Звісно пробувати ніхто не забороняє.
-
Да, получилось, я писал раньше. Работали в Канаде с первых дней, но как self-employed. t.me/prcuaet/2427/23845
-
Все вірно, але не вистачає буквально трохи. Але цього трохи взяти вже нема звідки. Якщо я правильно розумію, то треба не inaccessible доказувати, а звʼязки з Канадою, а вони є. Інадмісібл — не достатньо балів, працедавець не робить лміа, заповнювати форму на оінп не хоче (це його право).
-
Підкажіть, це вона в Україні?
-
Доброй ночи, подскажите для получения резидентства мед. осмотр для детей 1-6 лет нужен? Или проходят только взрослые?
-
у нас цікава ситуація - з 2016 року змінився закон щодо присвоєння рангів (зменшили кількість рангів) - до цього періоду дружина мала 11 ранг, з 2016 - по новому закону вже 5 ранг, а з 2021 року - перейшла в ОТГ - і отримала знову 11 ранг. ось і думаємо чи потрібно це все офіцеру розписати, щоб він також трішки не спав😊
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
дякуємо за Ваші підказки
-
Намагаюсь знайти, де це вчора обговорювалось. Це було для мене новиною. Я теж вважала так, але Остап сказав, що з моменту copr, ви піар. Тобто це можливо. Це не мені. Іншим. Я це почула вперше. Ще він сказав, якщо раптом потрібно буде повернутися, а карток не буде, ось тоді буде можливо, але складніше
-
Після AOR
-
Я би просто так і написала як є, навіщо писати про нові та старі закони, ви пишите правду і все…але це моя думка