PR CUAET
-
Скоріш за все- ні
-
Fongo
-
Доброго ранку. скажіть будь ласка чи можна наприклад подати на цю програму і потім поки чекати відповіді, зїздити в Україну закрити свої питання. чи це якось вплине
-
Я , наприклад, не хочу щоб українці покидали Канаду. Колись я приїхала у щось таке схоже на 90 з дитинства, і все мріяла, щоб бізнеси розвивалися, сервіс покращувався, культура привносилася… зараз це просто рай для мене після стількох років очікування…. Мені видно, що в будь якому магазині де працюють наші люди - різко змінилося все. Від кількості товару, і його подачі/смаку, до банальних запахів… так так «запахів виробництва », а точніше їх відсутності!!!! Тому я із тих українців, що радіють «новому життю з українцями» Але… це Канада…. Я вболіваю за те щоб статус дали всім…а може бути як завжди. Гроші потратили і поїхали далі , Канада заробила :( Сподіваюсь так не буде
-
@OstapBosak допоможіть, будь-ласка, розібратись. Планую переводитись з офісу в Торонто в офіс в Калгарі. Тобто, переїду в Альберту вже з роботодавцем, просто зроблять перевід до іншого офісу (фізичний офіс є). Питання: чи треба мені відпрацювати три місяці в Калгарі щоб на пейстабах була інформація офісу саме в Калгарі? Може підійдуть пейстаби з Онтаріо + документи про перевід до Калгарі? Дякую заздалегідь.
-
Я так робила, спираючись на інструкцію яка є тут в чаті. На Апостіль можна робити аплікацію ще не маючи reference # від Wes, потім коли все ок, просто відправляєш на пошту працівнику ці анкети зі штрих кодом і ref # хто веде твою справу.
-
1-888-242-2100 А довго - це скільки? По нон-ЕЕ ПНП може бути і 4 місяці нормою
-
⁃ September 12, 2023: «Decision In Progress» ⁃ October 30, 2023: «Approved» +- півтора місяці
-
В поиске не находит( Кто отправил уже в Германию документы, напишите пожалуйста. Куда отправлять? На Немецкий адрес(указанный в анкете) ? Расскажите, кто сделал уже эту процедуру? Или же необходимо сначала в консульство? Ничего не понятно Нужна точная информация.
-
Добрий день, будь ласка, підкажіть, у мене виникла така ситуація. Ми подали заявку на візу CUAET навесні 2023 року. Склад сім'ї повний: мати і два сина, один повнолітній, інший - ні. Ми довго чекали на відповідь щодо молодшого сина, і в грудні отримали відмову з проханням надати додаткові документи для молодшого дитини. Оскільки на сайті було вказано, що ті, хто подається як сім'я, повинні чекати відповіді на всіх осіб у заявці, старший син і мати подали біометрію, але не відправили паспорти для вклеювання візи, так як чекали на відповідь щодо всіх осіб у заявці. Питання таке: чи може зараз старший син - Я. Відправити свій паспорт для вклеювання візи? Чи вклеють візу, чи буде відмова? На офіційному сайті IRCC написано що :The deadline to apply for a visa under the CUAET measures has passed. We’re no longer accepting applications. If you submitted an application on or before July 15, 2023, we’ll process it. Тобто якщо я правильно розумію,можна відправити паспорт на вклейку,разом з листом про passport request і отримати візу? Підкажіть будь ласка,бо часу залишилося не так багато,а нормальну допомогу за цим питанням,так і не можу ніде отримати 🙌