PR CUAET
-
в одному файлі
-
Добрий день. Я - Інна. Виконую нотаріальні переклади в провінції Альберта, м. Калгарі. Засвідчую переклади особистою печаткою і додаю афідевіт. Звертайтесь в пп.
-
Замість Лміа ваш ворк перміт. По правилам треба усі дипломи і атестати підгружати, але на практиці приймають репорт з ВЕС + скани оригіналу диплома і додатку + скани перекладу диплому і додатку того що евалюювали
-
За 9 клас не треба взагалі нічого
-
Мабуть, ви будете перша, хто це зробить (за 9 класів при наявності повної середньої освіти).
-
За 9 клас - точно ні.
-
Скажіть будь ласка чи потрібно переклад атестату за 9 клас? Чи тільки за 11 та евалюацію диплому?
-
Подскажите а если у меня доверенность представлять мои интересы на маму то она может дистанционное взять справку о несудимости за меня в Украине ? Может так быстрее будет ? Спасибо
-
@OstapBosak Доброго дня. Прилетіла в Канаду 10 липня 2023. Медогляд пройшла 16 серпня 2023. Документи, які дали в клініці є, всі чеки оплати теж є. В кабінеті, де подавала на візу CUAET дані мед огляду не відображається. Пише, you don’t need to do medical exam. Скажіть, будь ласка, дані мають підтягнутися? Листів з IRCC ніяких не приходило.
-
Дякую
-
Так ніхто ще не робить. Лише запитую)
-
Так
-
Дуже дякую за відповідь. Ще підкажіть переклад що робив Апостиль для WES підходить?
-
А… понятно. Где-то здесь было написано номер 2 недели, а дальше ждать полжизни))) значит не верно поняли. На почту приходит или в кабинете на сайте смотреть?
-
AOR (номер) можно и полгода ждать. У вас всего 2 недели
-
Adobe Acrobat
-
Добрий день) Підкажіть будь ласка через яку програму ви відкривали цю анкету ? Тому що в нас не виходить ( Нам її скинули ми роздрукували і я заповнила все від руки , але я так розумію, що так не можна було робити ( Там вибиває платну програму , але я не так часто збираюся нею користуватися , щоб її купляти (
-
Дякую )
-
И там и там будет.
-
Тобто тільки через неї можна відкрити ?😢
12 Jan 2024, 17:45
59541/474652
a day ago