PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, это должны быть отдельные файлы оригинал и перевод?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як запросити справку з Німеччини та Словаччини ? 🙏
-
хочемо зняти обмеження і відповідно не факт - що можуть дати на довший термін. погоджуюсь - що це лотерея.
-
Це в самому кінці процесу коли бекграунд чек стане Комплітет . Потім з'явиться Final decision дата, і наступні кроки Портали. Це вже процес Лендінгу іншими словами. Ви будете підтверджувати що ви в Канаді і готові отримати картку ПР.
-
Доброго дня. Хто може підказати як отримати витяг з дії якщо немає банку українського? А через NFC не стягує дані? Дякую
-
Можуть попросити, якщо маєте можливість - краще візьміть, так спокійніше буде
-
за це я не знаю
-
Якщо НОК різні, то не зарахують
-
Доброго дня.Підкажіть, як бути в такій ситуації. Маю диплом спеціаліста, збираюсь робити евалюацію. На pr подавались планую не менш ніж через рік. Хочу спробувати влаштуватись на роботу за спеціальністю, коли отримаю евалюацію. Питання - чи підійде евалюація для IRCC автоматично для влаштування на роботу за фахом?
-
Ви можете спробувати податися на номінацію для початку, підтягнувши старий досвід. Чи приймуть його у вашому випадку - гарантії нема. Ви можете проконсультуватися з мігр.клнсультантом, показавши детально всі документи по попередній і новій роботі.
-
Я чекаю вже більше 3 місяців. Дзвоню, пишу, відповіді ніякої.
-
Що таке "тільки електронна черга"? Люди так само логіняться, бачать календар із слотами і блукають собі слот. В Едмонтоні 17.00