PR CUAET
-
Ну якось отримала номінацію по oinp з українським досвідом, напевно тому що не розібралась 😄 Noc це взагалі суто Канадська класифікація, і тому іноземний досвід апріорі треба лише мапити на цю класифікацію. Нам з вами ні про що сперечатись, ми по суті одне і те саме написали, не розумію що саме вас так обурило 🤷♀️
-
Вибачте, але всім зрозуміло, що неадекват тут ви разом із вашими друзями по розуму. Адже хотіти людського відношення - це нормальне прагнення нормальної людини. Тоді як неадеквати мало того, що самі звикли ковтати гівно, та ще й кидаються на інших просто за те, що ті стараються щось змінити... Ще й безглузді, нікому не потрібні поради роздаєте. Подивіться на себе зі сторони і вам все стане ясно з приводу адекватності 👌
-
Дякую велике! Але от обов'язки розписали дуже не конкретно, чи підійде таке, чи треба більш детально. Але можливо і так достатньо.
-
Друзі, вітаю! Маю бажання продовжити термін WP, але строк дії паспорту закінчується у 25 році, майже одночасно с діючим WP. Мабуть усі вже чули, про новий наразі законопроект 10449, що напевне у майбутньому буде перешкоджати отримання консульських послуг, а саме подовження паспорту у наступному році. Про себе: я покинув територію України у березні 2022 року разом із двома моїми дітьми, абсолютно легально та знятий з військового обліку за станом здоров'я з 2018 за рішенням ВЛК. Отож питання наступне, який можливий механізм отримання політичного сховища тут, враховуючи ті антиконституційні методи повернення чоловіків Українців з-за кордону, що планує ввести наша влада? На PR я не розраховую, адже у провінції Квебек де я знаходжусь це майже нереально без вільного володіння Французької та правильної за класифікацією професії.
-
Лише останній документ, інші лише вказувати
-
У меня тоже такой вопрос куда письмо отправлять на Оттаву или в Торонто?Консульство которое в Этобико можно?
-
Слушай, только узнал об этом. Не беспомощные, взрослые! Без твоих коментов разберемся! Ей богу
-
Привіт Якщо у мене хлопець отримає PR через провінційну програму (він у NL, я в ON) - чи можна податись по цій програмі мені якщо ми одружимось? p.s. Я теж хлопець, тому це буде same-sex marriage (пише в Канаді дозволено женитись не громадянам або PR, а будь кому) Also, please keep your crude comments/remarks to yourself😇
-
Слушай, я же его вообще не хрен знает куда выслал, а на посольство, просто оказалось, что у них эти вопросы рассматриваются по другому адресу, по логике они их должны как-то передавать, может у кого-то была такая ситуация. А острить, это в другую группу, к юмористам👉
-
Ок, давай до свидания 👋
-
Ми подавались на візу з чоловіком коли теж ще були common law partners, а на ПР додавали 87 листів доказів стосунків за 6 років, тому що потім розписались і потрібно було довести що ми не заради ПР одружились. Але в Канаді common law теж має силу.