PR CUAET
-
Привіт всім Цікавить таке питання. Відкрила візу Cuaet в один із своїх паспортів(старого зразка), але термін закінчення цього паспорта на наступний рік . Але маю другий паспорт (біометричний)який дійсний до 2028 року. ЧИ можна якось подати анкету на зміну візи в інший паспорт ? НУ І ВІДПОВІДНО ПРОДОВЖИТИ ВОРК ПЕРМІТ? Якщо так ,то як це зробити ? Буду вдячна за підказку .
-
Доброго дня. Кому приходив запит на надання інформації про військову службу? Що робити ?
-
Скажіть будь ласка можливо хтось знає чи можна виїжати з Канади після того як подався (орінтовно два тижні) на провінційну чи федеральну ?
-
Вітаю, таке питання. У батьків є візи та воркперміти, а у дитини(5 років) закінчилась віза та візітор рекорд, на візітор рекорд подались, сказали що відправлять по пошті, а що тепер робити з візою, подаватись через IRCC, але раніше був КУАЕТ, а зараз через що? Дякую за відповідь.
-
Поняла, спасибо
-
Я маю на увазі, що не знав, що це викликає проблему, для рішення якої треба адвокати. Я думав, що ці процедури від відмови до позбавлення відбуваються вже без перешкод належним чином, а не хтось приймає рішення «не буду підписувати, щоб його можна було мобілізувати в Україні»
-
Більш того, цей автоматичний лист - стандартний. За інструкцією для офіцерів до цієї програми аплікацію не мають повертати якщо чогось не вистачає. Мають дозапитувати. Ось тут - all supporting documents can be requested at a later stage during the processing of the application. Applications should not be returned if supporting documents are missing. IRCC will send an automatic acknowledgment of receipt to the applicant once the application is created in the Global Case Management System (GCMS).
-
Так і є. Там чітко вказано, що номер файлу дають тоді, коли всі документи по переліку були надані. Тобто хтось відкрив аплікацію, відкрив перелік документів (який ми заповнювали), пройшовся по документах (ага, шість вказано - шість є і це вони), присвоїв номер і надіслав апліканту. Все. Це стандартна процедура для будь-якої аплікації. І це робить процесінговий центр в Сіднеї. Далі файли розподіляються згідно місця проживання по провінціях і вже там офіцери будуть їх фактично розглядати та перевіряти.