PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка на рахунок форми до заяви. Галочка біля отримати новий ворк перміт з новим роьотодавцем?
-
Все нормально. Я тоже вчера и сегодня словесный понос этого красавца наблюдала. Я ему вчера тоже что-то ответила, но быстро поняла, что человек немного не в себе и прекратила беседу с ним. Шансов, что он сам угомонится - просто не было. Слава богу что быстро удалили.
-
Там є така позиція? Саме ученичество, як робочий нок? Не чула про таке. Гаразд, якщо ви впевнені. Тільки ви по якій програмі збираєтеся подавати? І ще, ви консультувалися, що вам сказали за вашу спеціальність? І ви почали питати з Атлантики і консультувалися по ній. Вам яку програму взагалі підібрали? Зрозумійте, з вашими уривками речень, складно щось правильне зрозуміти. Якщо ви хочете ємну відповідь, почніть з того, що у вас зараз є. Мова, диплом, стаж, підтвердження, бажання роботодавця вас підтримувати, десигнейте летте, сеттлемент, референс летте, джоб офер, фул тайм тощо. Все повинно бути розписано. І якщо не секрет, у якого консультанта консультувались?
-
Це тільки у нас посилку видає і не дає авторизуватися?
-
Мені щойно Writing с 9 до 12 підняли😁
-
Так, там є така позиція. На даний час я вже працюю як electrician apprentice 1 year, досвід вже 6 місяців, мова вільна, але екзамен ще не здавав, також є диплом магістра з менеджменту. На даний час працюю у BC, але планую переїхати до NS. Поки що шукаю роботу дистанційно. Консультувався у Світлани Сіволотської
-
Калгарі. Вказувала раніше, і всі поділилися досвідом, але не вказали локацію)
-
Мені здається ви забули місто вказати🌚
-
Це йде як навчання. Зазвичай не підходить для імміграції. У нас в чаті є відповідна тема. Почитайте/задайте питання