PR CUAET
-
Шкода що витратили час та гроші. Але то відомо
-
Залежить що ви маєте на увазі подався. Якщо анкету просто створили - то це ще не подався. А от якщо вас вибрали, тоді вже так. Створив анкету не дорівнює вибрали. Можуть ніколи не вибрати
-
Добрий вечір.Підкажіть будь ласка яку інформацію внести в ці графи,якщо продовжуємо Ворк Перміт доньці,яка ще не працювала (18 років)?
-
Скажите пожалуйста, если для справки о несудимости из Украины я послала ксерокопию паспорта , а не скан копию (( дадут ли справку или это большая проблема ?
-
На сайті Canada.ca все написано, Ви маэте доказати Ваші стосунки мінімум за рік, спільне проживання, фінансова підтримка, рахунки і т.д. В знайомої дозапрос документів був з смс(переписками) та спільними фото. Не намагатись обманути, бо там не дурні сидять.
-
Да. Це точно. В Едмонтоні відмовляються продовжувати якщо паспорт валідний довше двох місяців
-
Подскажите пожалуйста, если в Чехии есть мои родные сестры , они могут пойти в Полицию и взять справку о не судимости для меня ? Я там прожила 6 месяцев . Или мне онлайн только самой подавать заявку на справку ?
-
Так а що ви маєте на увазі під одною і іншою назвою?
-
Кому цікаво. Зараз виготовляють паспорти за заявками 24 січня
-
Надеюсь🙏
-
Це по факту одне і те ж
-
Вітаю! У березні 2023 р. прилетів до Торонто, отримав SIN, відкрив рахунок у банку, пройшов медицину (хоча результатів не знаю), подався на OHIP (але не отримав на руки карту через власника квартири) і в результаті покинув Канаду т.к. зрозумів, що з моїм рівнем англійської тут робити нічого, та й грошей на довго не вистачило б. Хочу повернутися в квітні, але поїхати в Едмонтон, чи мені потрібно проходити мед.огляд, знову подаватися на мед страховку і т.д. Та й взагалі, чи впустять мене тепер у Канаду?