PR CUAET
-
Ви можете себе зареєструвати в тракері , і слідкувати за процесом … чим більше там наших людей тим більше ми всі зрозуміємо як все рухається і як розглядаються аплікації ,- з яким темпом і які запити від офіцера і т.д… ось лінк myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Як доводили досвід праці (за кордоном) : які ще документи окрім reference letters надавали?
-
Зробити онлайн картку Монобанку, з нею - зареєструватися в Дії.
-
Можете будь ласка підказати, я працюю майже рік на фул тайм, хотіла подаватися в квітні на АОС. Треба нарахувати 1560 години, вірно? Як вони саме рахуються? Тільки по 30 годин в тиждень? Якщо в мене один тиждень 5 днів на 8 робочих годин - це 40, але все рівно будуть рахувати тільки 30? І що з тими тижнями коли менше 30 годин працювала? Якщо через хворобу дома сиділа і не назбирала 30 годин в тиждень, то це мої проблеми! Але якщо на роботі відміняли зміну, або через свята? Теж пофігу і просто менше 30 годин у тиждень не зарахують? Будь ласка підкажіть 🙏🏻 бо не хочеться щоб мене розвернули через те що я не дорахувала години і зарано подала на номінацію
-
Так - в Едмонтоні теж спрацювало. Сьогодні жінка з дитиною по листу на емейл консульства з передачею черзі - пройшла і документи у неї прийняли. Але її запис на 15.40 - прийняли її у 18.06. Замість когось, хто не прийшов - прийняли сім'ю з 3 дітьми та з батьками. Тому така затримка. Були хлопці без запису "на вдачу", прилетіли з Калгарі - їх відправили записуватися.
-
Оновіть і візміть тріал в адоб.. Неможливо зробити з безкоштовною версію..
-
Можете будь ласка підказати, я працюю майже рік на фул тайм, хотіла подаватися в квітні на АОС. Треба нарахувати 1560 години, вірно? Як вони саме рахуються? Тільки по 30 годин в тиждень? Якщо в мене один тиждень 5 днів на 8 робочих годин - це 40, але все рівно будуть рахувати тільки 30? І що з тими тижнями коли менше 30 годин працювала? Якщо через хворобу дома сиділа і не назбирала 30 годин в тиждень, то це мої проблеми! Але якщо на роботі відміняли зміну, або через свята? Теж пофігу і просто менше 30 годин у тиждень не зарахують? Будь ласка підкажіть 🙏🏻 бо не хочеться щоб мене розвернули через те, що я не дорахувала години і зарано подала на номінацію