PR CUAET
-
У нас не брали биометрию, засчитали ту что мы сдавали на CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html#admissible Вітаю. Мене цікавить чи впливає факт того, що я маю розсіяний склероз на те чи зможу я отримати PR по цій схемі. Якщо я припустимо не походжу по medical admissibility бо медичні витрати можуть перевищити 20000$/рік
-
@OstapBosak. Чи можна запитати, що заповнювати в заявці на study permit, якщо ще немає листа з коледжу. При подачі вимагає назву та треба прикріпити лист про зарахування. Дякую заздалегідь за відповідь
-
А июне 2023го
-
Ммм цього не підкажу. Але знаю вони обовʼязкові тому готуйте
-
У вас немає 1 року для СЕС? Чому FSW
-
Він в кінці аплікації: там список що треба підвантажити, після заповнення всіх форм і інформації: особиста, навчання, робота, родина, тощо
-
Получали, но не все , читайте выше , мы ждём с 7.11 биометрию
-
Торонто Але кому як повезе Я зробила з витягом з дії (кажуть пришвидшує) Є люди хто чекає вже 3 місяці
-
Мы подавались 16го, прикрепляли биометрию с CUAET, снова ее проходить не просили, апрув получили без проблем
-
Українська? Мені зробили за 2 тижні в консульств🥰
-
Просто проігнорте, ніхто сполна розумам навіть дивитись той лінк не буде. Мене ображає що людина з правами admin пише рабсійською, але то його розумові проблеми а не наші. Ігноремо і все