PR CUAET
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, якщо я проживаю у Ванкувері а роботодавець не зареєстрований в БС і переїхати жити в Келовну і працювати на роботодавця який не зареєстрований в БС (але знаходиться місце роботи в Келовні) чи підійде такий варіант для БС ПНП? Дякую.
-
безспосередньо в клініці. до речі за дитину 11 років - кошти не брали
-
Щиро Вам дякую за відповідь. Підкажіть, будь ласка, коли авторизуємся через Дію, або Приват, то там вже є данні. Коли з'являється вільний слот, то ще якусь інформацію потрібно вписувати? Чи тиснути на кнопку реєстрація і Все?
-
ми консультувалися перед записом в клініку- нам сказали приїзжати всім.
-
Ловили по ванкуверу пару тижнів тому в 16:00. Десь в групах писали в 17:00. Заходимо в систему в 15:59:00, і маємо буквально 30 секунд схопити слот. В 16:00 уже нічого немає. Коли оновлювала, то іноді одразу висвічувався слот, то треба клікати дуже швидко. А іноді система викидала, то треба мати готову сторінку для нового логіну, треба швидко залогінитись і також дуже-дуже швидко ловити. Краще коли кілька людей роблять одночасно. Успіху вам!
-
після першого перетину кордону - дають 90 днів. якщо ви вже довше - не знаю цей варіант. проходити обовʼязково потрібно.
-
І ще… в нас на ворк перміті стояло що ми маємо пройти медогляд протягом 90 днів, правильно? А в доньки стаді перміт і стоїть тільки відмітка CUAET and conditions: 1. MUST LEAVE CANADA BY…..(ось тримаю його в руках) Ніде немає вимоги пройти медогляд дитині. Тобто в моєму випадку це мала б бути тільки моя ініціатива.
-
а що робити тим в кого дитина не має нового паспроту, подовження старого можливе лише в кінці квітня? що означає це "на загальних умовах"? я правильно зрозуміла? що якщо в батьків ворк перміт до 2026, то дитині продовжать стаді, ну фі візмуть вже звичайно
-
Дякую!
-
Якщо довше що? Я тут довше ніж 90 днів. Медогляд пройшла відразу як отримала повідомлення в моєму акаунті. Записалась і пройшла. А ось що дітям ОБОВʼЯЗКОВО то я ніде не бачила такої інформації. Тому і здивована що діти проходили медогляд. Бо знаю що на всі необхідні процедури є спеціальні вказівки або вимоги.
-
А Ви з якої провінції? Можливо, якщо не Альберта, то можуть прийняти всіх на один слот?
-
це капець. Я навіть не уявляю, як їздити кожного разу з кожним.
-
Кому як карта ляже, видно(
-
Дякую! Хай Вам щастить
-
А мені вчора сказали 1 слот одна дія, і тільки дитину прийняли(