PR CUAET
-
Вы с Днепра? Я тоже с Днепр. Но здесь с 2006
-
Great company they changed my life. You can give a try. No hidden fees or withdrawing fees t.me/BITCOINS_HOURLY_PAYMENT/17305
-
ua.meest.com/
-
Это почта Мист называется
-
t.me/BITCOINS_HOURLY_PAYMENT/17302 I'm very grateful for this opportunity please try to join
-
Добрий ранок! Підкажіть, будь-ласка, в запрошені на біометрію стоїть запит на .. “to have your fingerprints and photograph taken”.. хоча я фото додавала до анкети.. чи потрібно ще раз робити? Дякую!
-
Дякую за відповідь ☺️
-
Дякую!!
-
Фото дополнительные не нужны,на сдаче биометрии у вас возьмут отпечатки пальцев и сделают фото,это имеется ввиду. Все сделают там по месту
-
Это расчет на 2 человека без детей. Но там надо сначала регестрироваться. Всё надо фоткать. И сохранять пароли и вопросы с ответами
-
t.me/BITCOINS_HOURLY_PAYMENT/17257 I have pray for this opportunity for a very long time ago. I thank I withdraw $5,285.29 successfully. I believe that's why I have the opportunity to earn and if you don't believe don't join
-
Разницы нет, переводите и в Аппликацию добавьте
-
Скажіть будь-ласка сам порядок. Я подаюсь на PR, вже заповнюю форму... Розлучений, Маю сина яких не їде у Канаду і живе з моєю колишньою... Наразі в Україні. Сказали що сину потрібно пройти медкомісію, всерівно їде він у Канаду чи ні. 😴 Знайшли заклад у Києві Сертифікований. Але там кажуть, що потрібне направлення з міграційної Канади ізаповнити форму... Що б проходити той медогляд😵💫😴 Де його взяти??