PR CUAET
-
Вибачте , підкажіть будь ласка , якщо замість депенданс ауторізейшн форм я загрузив паспорт , WP, та свідоцтва про народження , чи можу я догрузити з поясненнями що не розібрався і от догружаю що не було недостатньо ? Що і як треба зробити , може хто пояснити ? Може якось написати у кризову форму ? Дякую
-
А підкажіть, будь ласка, якщо я маю пройдений медогляд 1,5 роки тому, то для ЕЕ потрібно свіжий, вірно? Чи можу я його пройти зараз, до моменту вибірки і потім його вказати, як пройдений? Наприклад, я зараз пройду медогляд, а по вибірці пройду в лютому, то ж буде вважатись у мене медогляд свіжий < 12 міс.
-
дуже дякую. Тобто питань у WES і у апостиля не буде, вони просто евалюють диплом з призвищем у дипломі? І я зможу його отримати для подачі надалі з поясненням чому призвище у висновку WES різниться від мого теперішнього на яке я подаю аплікацію на міграційний портал?
-
Тоді я свій файл видяляю
-
Дякую, я не знала що такий є 👍
-
У мене зараз прізвище чоловіка, відповідно я можу реєструватися тільки під поточним прізвищем. У висновку WES мені написали, що прізвище заявника (тобто моє поточне) не співпадає з прізвищем в документі, тому що, напевно, заявник прийняла прізвище чоловіка. І все. А коли будете завантажувати документи про освіту на міграційний портал, то там додайте документи, на підставі яких у вас інше прізвище.
-
Дякую за відповідь!!!
-
Дякую, на яке призвище реєстрували особистий кабінет в WES та апостІль.юа? Диплом вам евалюювали?
-
Думаю, що варто, там не так багато заповнювати.
-
Дякую!
-
Ми писали лист у Торонто - консульство відповіло: приходьте по запису і замовляйте другий закордонний паспорт без проблем. Ми вже замовили в листопаді. Більш того - на сайті консульств є ця офіційна інформація - громадяни мають право мати не більш двух закордонних паспорта.
-
Я додавала свідоцтво про одруження і свідоцтво про народження, щоб довести 2 своїх прізвища