PR CUAET
-
Может в связи с закрытием КУАЭТ этих же офицеров, которые рассматривали данные заявки, перекинут на работу с украинцами, но теперь уже в ключе получения ПР? 🧐 Успевали же сотни тысяч заявок обработать в короткие сроки, теперь пора перейти к следующему этапу работы с нами 🤞
-
І від того вже гуманітарний кейс начебто підходить.
-
Я виходжу з логіки, що це дізабілиті тому що DTC дають лише при діагнозі. Можливо вам буде вигідно щоб хлопець пройшов тут assessment та отримав діагноз офіційний. Тоді ви його caregiver
-
Я не консультант, але трошки знаюсь на темі adhd, яка судячи з всього може бути хлопця, бо вона комборідна дуже часто до дизлексії. Спробуйте розкрутити цю тему для хлопця. Якщо ви звичайно можете бути основним заявником при цьому. Це вам до адвоката консультуватися.
-
Учора були в гостях у свого еміграційного консультанта. Трохи попитала його. За 2023 рік він подав 60 заявок по Гуманітарній програмі -28 з них отримали вже з ПР. 26 -в процесі ,з першим опрувом(ми в томі числі) та 6 відмов-одна бабуся (в якої діти тут) і пару людей -самотніх і три родини молоді без дітей.Зі слов консутанта,якщо англійська добра ,молоді та без діток -шанси отримати відмові практично дорівнює 0. В будь -якому випадку діло Ваше. Можливо Вам щось таке напишуть і офіцер сприйме ,як дуже вагомий аргумент-і ви виграєте. Інакше втратити гроші і час. В будь -якому випадку -хай щастить.
-
Дякую за коментар! Поділіться в Приват контактами вашого консультанта. Буду вдячна
-
Це не має значення
-
Було б круто почути коментар від професіоналів щодо паузи струму. Маю рік досвіду на фермі, взяв новий джоб офер і референс, збирався подаватися. Як бідному женитися, так і день короткий…
-
«This pause will enable the program to address its current inventory and focus its limited immigration nominations on priorities, such as filling labour shortages in healthcare, technology, construction, agriculture, tourism and hospitality and other in-demand sectors.» То працівник молочної ферми зможе задовільнити шортедж в аграрному секторі? Чи це більше про продажників чи менеджерів?.. чому я цю новину о 4 ранку прочитав?..
-
Привіт українці. Є тут люди, які здають кімнату чи багато квартирний дім у Монреалі? Будь ласка, напишіть у приватні повідомлення.