Проблема в тому що, я це описала просто тут в групі в описі кейсу, згадавши цей факт, і що він також вплинув на рішення емігрувати. І це є абсолютна правда. Як і на рішення інших моїх родичів виїхати з України. Ніхто кейс би на цьому не будував. Чи ще щось. Якщо адвокат би сказав, не треба - значить не треба. Все. Сказав би,можна навести, то навела б як ще одну причину для рішення. Все. Але люди з ініціативи пару жіночок вчепились до цього. І вже 3 дні про це щось пишуть. Хоча я особисто в цій групі не маю бажання нічого писати. І тим більше про мою сімʼю. Тут є інші люди і їхні історії. І будь ласка обговорюйте їх. А мені дайте спокій. У мене все. І я вважаю, що ця тема повинна була закрита ще 3 дні тому. Хай інші люди теж пишуть щось своє і хай це буде їм щось корисне. Це взагалі дико, що хтось вчепився до цього. Я думала тут можна розказати кейс, але бачу шо люди тут адвокати, і трошки порушують кордони інших. Абсолютно чужих їм людей. Тому я не маю бажання взагалі тут щось писати. Але вже 3 дні, знаходяться ті, хто вертається до цього факту, і дуже хоче ще своїх 5 копійок. В яких абсолютно нема потреби.