PR CUAET
-
Дякую за відповідь. Виглядає добре. Це ви фізично відвідували їхній офіс і заплатили $14.95+hst? Виглядає, що за електронну сертифікацію ще + $7.
-
Чому ви вирішили,що вони закриються ?)
-
А хтось приїхав до Канади з 0 французькою чи А1 та вивчив її тут до рівня, щоб здати іспит на рівень 7?
-
Я думаю так само али чи потрібні Альберті ще декілька тисяч а то й десятків тисяч нелегалів? Я сподіваюсь ні. Хто реально звідси поїде? Мало хто, перспектив зовні Канади реально мало, особливо легальних тому так 🤷 LMIA я теж розглядаю але ж знову таки роботодавці не зацікавлені вони не хочуть морочитись з цим
-
Ну так є можливість знайти роботу з LMIA навіть в Альберті. Ви не думайте, що я в захваті від ситуації. Я також сподівалася на AOS і зараз в прольоті. За іншими програмами теж не проходжу. Але ж теж є вихід. Якщо нічого не зміниться, і не додадуть квот, буду шукати щось із LMIA чи тут, чи в іншій провінції, буду шукати якийсь вихід 🤷🏼♀️ Але наше небажання/відсутність грошей їхати в інші провінції - це вже наша особиста справа і ми не маємо права вимагати особливих умов через це
-
Запомните Украинцы сожрут себя сами) Такой уж мы народ)
-
Підкажіть по Accelerated Tech Pathway потрібен будь-який офер від альбертівського работодавця чи з LMIA?