PR CUAET
-
9:00 P.M
-
О 5 вечора по часу Саскатун, провінція Саскачеван
-
по будням і не кожного дня. Минулого тижня бачила у понеділок, середа
-
Вам подобається слово «страждати» чи що? Спробуйте подовжити ОВП, прикладіть детальний лист пояснення. Офіцери люди теж, може пощастить. Якщо ні - інші варіанти подовжити Ворк перміт на легальних основах, якщо Канада не подовжить Але, здаєтся, ви собі обрали лише один вихід з ситуації, що ж..
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка по Regional experience: 1 рік віддаленої роботи з іншої провінції на компанію з головним офісом в BC також додає 10 балів за досвід роботи в BC? PS: компанія не в Metro Vancouver Regional District
-
Неудобный ответ наверное будет на это, скорее всего наши спецы без эмпатии которые говорят страдать проигнорят
-
Ваш син отримає візітор рекордс до кінця дії WP одного з батьків.
-
Тоді таке питання, французька буде великим плюсом тільки для ЕЕ, чи для всіх програм Альберти?
-
Англійська гарна а ось education sucks
-
В мене не вистачить балів по ЕЕ в мене 11 років школи і 1 рік ліцею, я пролітаю
-
Я це я, себе у приклад нікому не ставлю і не планую. Тому не переводьте стрілки
-
Поговоріть з роботодавцем щодо ЛМІА і пробуйте інші програми Альба, ЕЕ як варіант. Це ліпше ніж сидіти чекати у моря погоди і «страждати» в чатах тг, хіба ні?
-
Вы ось в вашому випадку багато їздили по провінціям кожний раз починаючи усе з початку?
-
Ну что я могу сделать, пойти на стройку в Манитобу? Я здесь нашёл хорошую работу из дома которая бы подходила по AOS с норм оплатой, в январе я съехал с дома с ебнутыми хозяевами и потратил кучу денег на депозит/часть мебели, сейчас у меня нет никаких сбережений переезжать ещё раз да и переезд не гарантирует что я достаточно быстро найду жилье и работу
-
Плюс в мене поки немає PR і вартість навчання буде вища
-
Я можу отримати підвищення і бути customer service supervisor, а ось з едюкейшен потрібні гроші які хєр знає де взяти