PR CUAET
-
Залежить що робили перед тим як стакан став на половину наповнений/пустий ! Або наливали або виливали , і ніякого погляду скритого психологічного на це не має
-
Знов ж таки, зі слів консультанта. Може @OstapBosak може надати більш чітку відповідь
-
Тобто ваш перший буде автивний до старі дати
-
Нам пришли через пару недель, в марте 2023
-
Один перміт не скасовує автоматично дію іншого
-
Філософи чату😆😆😆
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка що робити! Цього року у грудні закінчується віза CUAET у звʼязку з тим ,що закінчується дія закордонного паспорта! Я не можу дуже довго записатися у наше українське консульство у едмонтоні на отримання нового паспорта! Вони кажуть тільки онлайн але кожний день заходжу і це нереально піймати слот ! Я так розумію що тільки за два місяці до закінчення дії паспорта вони мені його продлять ! І тільки потім я зможу написати щоб продовжити візу канадську ! І це буде після 31 березня! Що це значить ? Вона буде без позначки CUAET? Може щось інше мені потрібно зробити у моєму випадку? Дякую
-
Це точно)
-
Доброго дня. Подаюся за цією програмою. Брат має громадянство Канади. Підкажіть, будь ласка, які шанси подати разом зі мною сина, якому 24?... читала умови, але може є лазейка?
-
Я вже отримав свій pr, мені просто прикро що люди приїжджали/працювали саме на цю програму, а провінційний уряд закрив її одним днем, якщо в CUAET був чіткий дедлайн і люди до цього готувалися, що треба до такого-то числа податися, то тут такого не було, і оголошено заздалегідь не було, і дуже багато людей опинилися в складному становищі, тому я вирішив написати свою пораду...
-
Вже вище здається обговорювали, якби в нього були реальні важелі, то по куает взагалі б не можна було подаватись на будь-яку програму. Зробили би типу ю4ю в Америці і все
-
Я і не казав що ю4ю добре) я до вашого коментаря вище, «самі знаєте хто хоче повернути всіх».