PR CUAET
-
Скажите, как вы оплачивали 30 злотых и куда?
-
Оплачивать 30 зл
-
Думаю якщо стем будуть вибірки, то мало б без французької вистачити, успіхів!
-
CLB 9! Це й була головна ціль отримати слб9+ по всім частинам. Через те що 1 частина була слб 8, в експрес ентрі мала оцінку 458. Тепер піднялась до 474, а в чоловіка добереться рік роботи в канаді то буде 479. А з цим вже можна розраховувати на провінційні STEM вибірки в експрес ентрі пул наступне - хочі б до середнього французьку з нуля за цей рік, бо не факт, що витягнуть й з таким балом
-
Вітання! Вам вистачить?
-
от можете порівняти оцінки аелтс-селпіп. Спеціально до селпіп після аелтс не готувалась, переглянула структуру, пройшла 1 моктест з лісенінга та рідінга.
-
До 21 року з батьками
-
update: прийшли результати
-
Super. Таки обновили квоты. Поздравляю
-
Всім вітання! Ми живемо в м.Калгарі,Альберта. Підкажіть,будь ласка,хто знає: 1.Куди звертатись і що потрібно робити,щоб оформити новий закордонний паспорт мені і дитині 11 років (бо скоро закінчується термін дії обох паспортів)? 2.Що потрібно робити (які кроки) ,щоб податися на PR (по якій програмі краще)? Чи де можна отримати всю інформацію про правила подачі на PR в Альберті? 3.Де і як правильно підтверджувати диплом (евалюація,здається,називається) для подачі на PR (у мене - український диплом лікаря терапевта, у чоловіка - єгипетсько-канадський диплом інженера)? Подаватись на PR буде чоловік. Буду всім вдячна за інформацію!