PR CUAET
-
Спообуйте зареєструвати кабінет на enic і поспілкуватися з ними
-
Привет всем. Планирую переезд из Онтарио. Скажите, пожалуйста, если тут те, кто уже переехал? Вопрос насчет страховки и банковского аккаунта. Как поступить лучше и почему?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка, яку ви обираєте назву програми, щоб залінкувати вашу аплікацію до кабінету? Або як слідкуєте по трекеру? Бо ніяк не виходить (((
-
Привіт, підкажіть будь ласка, якщо в мене білети 5 березня 2024 , а паспорт закінчується 29 липня 2024 ( без тижня через 5 місяців) чи правда що авіакомпанія не допустить в літак , бо треба півроку , щоб паспорт діяв? ( Лечу з Румунії в Германію , потім Торонто та Нью Браунсвік) , дякую
-
в консульстві за міс. не раніше пишуть на подовження приймають
-
Запитую про довідку про несудимість саме, бо мені прийшла за декілька секунд, а чоловік чекає вже декілька тижнів
-
В мене паспорт закінчується в квітні 2024, я замовила біометричний паспорт 29.03.23 отримала в його в жовтні. Вам потрібно встигнути податися на новий ворк пермід.
-
А хто знає, з Дії швидше ніж з сайту МВС? Чи то все одне й те ж?
-
-
ви з дитиною можете прилетіти самі до 31/03/2024/. Отримати воркперміт та візіторрекодс в аеропорту. Оформити медстраховку. Відкрити рахунок у банку для отримання фіндопомоги 3000+1500, щоб на неї податися. Та прилетіти обратно до чоловіка і чекати. Він не громадянин України?
-
підкажіть , пасспорт зак. в квітні, як краще чекати за міс . до закінчення чи їхать в консульство і заказувати новий , адже всерівно хочу біометричний зробити
-
Не розумію запитання. Якщо у нього є близькі родичі,по новій програмі може і без батьків,якщо є брат,сестра, баьа,дідо. Якщо ні ,по загальних програмах . Умови залежать від програм