PR CUAET
-
Там ціни для domestic тільки для пр і громадян.
-
1. То, что для принятия сотрудника нужно создать вакансию - я в курсе 🤦 2. Спрос не кратковременный, так как идиоту понятно, что теперь украинцев в Канаде в любом случае будет гораздо больше, чем было до войны. 3. Вы кто вообще, что озвучиваете мнение посольства 🤦🤣?
-
По cuaet вже ні, на загальних умовах так за 100$. І дадуть візу до закінчення вашого wp.
-
Ну так там и не 200 тыс приехало а 1-2 млн. В Польше и новую почту открыли и поезда пустили итп. С Канадой ничего. Даже не увеличивают штат. Не считают нужным. К тому же Канада свернула поток беженцев. Кто успел кнопку нажать тот нажал. Все а дальше как раньше попробуй визу получить.
-
У Польщі купа ДП Документ. Тож навантаження на консульства менше, ніж у Канаді Дайте, будь ласка, посилання на офіційну інформацію, що ДП Документ у Європі пов'язаний саме з євроінтеграцією, а не із можливістю спрощення отримати документи тимчасово переміщеним громадянам України
-
Сказали що в минулому році коли вже набрали всі потоки то за місяць до початку навчання сказали раптом що українці в цьому році вчаться за ціною громадян. Чи буде так в цьому році вони не знають. Тож вступати треба як інтернешнал а там по ситуації
-
Нам так радила імміграційний консультант. Я сьогодні шукаю цілий день інфо про це. Бо по факту, там написано « add all the adresses where you have lived these 10 years” . Але ж ми канікули вказуємо окремо в тревел відділі. Але я питаю у знайомих, вони в адресах вказували адреси гтелей.