PR CUAET
-
Дякую , спробую зараз 🙏
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72 Потрібно відправити через web форму,так само було (
-
Добрий вечір . Можливо хтось стикався з такою проблемою : прийшлої лист де вказано які документи треба додати ( не можуть відкрити свідоство ) а коли заходиш в свою апплікацію то написано що немає запиту на документи, відповідно додати їх не можливо 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
-
Ага, з двома дітьми на голові, я тільки вночі можу цим займатись 😅🙈 Але на щастя вже добрі люди допомогли, з їх іншого ноутбука вписали місто. То тепер інша проблема не розуміємо як це зберегти, бо пише Адоб що зберегти не можна дані, тільки друкувати.. А коли закриваємо файл то знову при відкритті половина не заповнена (
-
-
Доброго вечора.Допоможіть будь ласка розібратися, що робити у такому випадку.WES вимагає ці документи,але на жаль після закінчення навчання я не отримував їх,і Інформаційно-іміджевому центр (ENIC Україна)уже як місяця 2 тому надіслав їм усі документи які тільки були у мене в наявності.Звязувався із Wes, через службу підтримки,пробував пояснити ситуацію,причини чекати.Півтори місяця пройшло,і нічого....Щиро дякую усім за допомогу.
-
Ви зараз паспорт не продовжите. Його продовжують не раніше, ніж за 2 місяці до закінчення. А ворк перміт/візітор рекорд ви зможете продовжити дитині і після 31 березня на основі перміту одного з батьків. Візу потім вже зробите, маючи новий візітор рекордс/стаді перміт.
-
Кажуть, що формат листа не потрібно використовувати. Бо це як опитування і ви просто пишете свою думку, як маленьке есе. Вступ, два абзаци і заключення
-
Скажіть будь ласка, а якщо мені вдасться зробити тут в Канаді дитині новий паспорт (зараз немає, дитина вписана в мій і заїхала по моєму паспорту в Канаду, на перміті номер мого паспорту і віза в ньому ж). То при вильоті звідси, можна буде вилітати по новому пустому паспорту? Чи треба перед вильотом робити новий перміт буде?? За умови що виліт назавжди і назад сюди нам не треба буде 🙏🙏🙏
-
Подскажите, пожалуйста, на каком сайте можно пробовать записаться сделать паспорт ребенку ?
-
А в Канаде ?
-
Кто знает или может кто тоже ждет паспорт,через сколько паспорта привозят в Эдмонтон? Т.к на сайте написано,что он уже готов,но пока не доставлен