PR CUAET
-
Через веб форму можно. Должна быть ссылка в письме,в котором от вас требовали документы.
-
Не знайшла конкретну відповідь в гілці, тому питаю. Скан диплому якщо зробити аплікейшеном котрий на телефоні, підійде? Чи потрібно робити стаціонарним сканером (який в офісі стоїть)? Бо на сайті апостилю написано що вони фото документів не приймають, тільки скановану копію.
-
Порадьте консультанта будь ласка.
-
Остап, десь бачила посилання на перелік хвороб чи діагнозів, які не дозволять отримати PR, але не знайду зараз. Якщо можна, викладіть, будь ласка.
-
Підкажіть будь ласка чи обов' язковий додаток до диплому при першому поданні на pr?
-
мені цікаво яка ж така робота яка цікава і добре оплачується не підходить під aos, в той час як клінером підходить ?
-
Добрий, ще ні, чекаємо.
-
Дякую. Я незнаю взагалі чи варто нам по цій програмі брати консультацію у консусьтанта. Провінція Альберта Калгарі майже рік тут і працюємо по 10 місяців. Я 40 років, працюю в пекарні англійська 4-5, чоловік 41 рік працює на заводі англійська 6. 2 дітей 16 і 12 років вчаться. Хвороб немає. Збирали документи на Alberta Opportunity Stream але призупинили її. Прописка Донецька внутрішні переміщені особи з 2014 року, всі роки жили під Києвом в орендованому житлі. В мене батьків немає, у чоловіка є вони як внутрішні переселенці в селі під Києвом орендують житло, зараз ми їм допомагаємо бо звідци це легше робити.
-
Тут ще така справа - ось зараз людина, через 8-10 місяців досвіду звільняється з роботи, яка подобається й нормально оплачується, йде працювати клінером, через 5 місяців стрім хоспіталіті закривається, а через рік чи півроку знову відкривається AOS Може ж і так бути. І тоді знову бігти кудись щось шукати, щось міняти.
-
Ще апостиль той. На федеральний етап просто переклад сертифікованого перекладача канадського. Апостиль не потрібен, бо то взагалі не про то. То довіреності всякі робити і все таке
-
а может просто введут бальную систему и будут отбирать лучших как по больших провинциях сделано
-
Усім привіт. Маю запитання: заявку по цій програмі подали в кінці грудня, запиту на біометрію ще нема. У травні людині потрібно на місяць поїхати в Україну. Отож, два питання: 1. Надіюсь до того часу встигне здати біометрію; якщо ні - то її можна буде здати і в Польщі наприклад? 2. Усі кажуть що важливо на момент подачі і отримання пр бути в Канаді. Тому виїхати на місцяь в Україну можна поки розглядається заявка, так? Усім дякую.