PR CUAET
-
Доброго вечора! Чи знає хтось, чи можу я виступити запрошуючою стороною для друга, що подається на візитор візу, якщо я ще не перманет резідент? Типу написати інвітейшн леттер, але докласти туди ворк перміт? Чи не спортити це йому заявку на отримання візи? Можливо йому краще подаватися не вказуючи мене у своїй заявці?
-
Тоже интересует
-
Дякую.
-
Хто в курсі чи працює ця електронна черга для запису в консульство, чи вона до сраки? В Едмонтоні немає слотів для запису, протягом тижня заходила і нічого….Хто знає може як часто зʼявляються вони? Дякую 🙏
-
Хто замовляв довідку з Ізраїлю,підкажіть! Мені людина замовила в мвд Ізраїлю.Там пояснили,що вони готують довідку і відправляють в Торонто,а звідти присилають на мою адресу з консульства. Вже шостий місяць пішов,я так і не отримала.Питання:чи потрібно було щось платити(можливо в консульстві в Торонто),бо в Ізраїлі це робили безкоштовно.Ніхто нічого не казав.Підкажіть,хто знає,чого не можу отримати довідку?
-
це не був дозапит- відправляли з аплікацією. LoE також додавали
-
Не відкривається заявка IMM5257, як ще її можна заповнити?
-
Дякую!!!
-
Тепер бажаю скорішого отримання eCoPR 🤗
-
Дякую. Все вийшло!
-
Не думаю, мені консультант говорив навпаки описувати, звичайно, не все життя, але те, що стосується ситуації і чому я прошу ПР - обов'язково
-
Твір із посиланнями на конкретні документи 😊 Я гарно пишу, думаю, офіцеру сподобається 😊 Жартую, просто у кожного свій підхід