PR CUAET
-
Почитайте эту ветку внимательно. Проблемы в Украине - это далеко не самый главный фактор в гуманитарной программе. Гораздо важнее ваше положение здесь, ваши связи с Канадой, почему вы выбрали именно Канаду.
-
Так я так и имела ввиду (просто не расписывала). В Канаде и США думаю это одни народности
-
Маленький совет 😉: Забудьте слово "индейцы" в Канаде. Native people, First nations - но не Indians. 😁
-
Пораджу Вам бути більш стриманою в коментарях! Бо те що «хтось» може бути менш обізнаним за Вас, не дає Вам права робити висновки про вміння людини!
-
Індієць- индиец рос. Чому не можу?
-
Не плітки зовсім. Можливо, вам якимось чином просто пощастило. Нам відмовили і в ДП Документ, і в територіальному відділі МВС (так званому паспортному столі) у виготовленні нового закордонного паспорту без виготовлення спочатку внутрішнього ID після 14 років. Це був 2021 рік
-
В Україні так, в посольстві не відмовляють.
-
Тактовність, тактовність, люба Ольго!
-
А я писала ,що не сподобалося? Я підтвердила ваші слова скріном
-
Не зрозуміла про що Ви? Якщо про індусів то то моя не обізнаність, а не зневага до вихідців з Індії! Щось Вас понесло на сварки 🙈 Доброї ночі!
-
Во-первых, задайте вопрос: какие шансы вообще найти работу? Если по профессии не получится, какой ваш план Б? Во-вторых, работу по профессии вы можете искать онлайн - ищите оркестры и прочие коллективы, пишите туда. Начальный английский - это конечно минус... В Канаду нельзя ехать без четкого и реального плана действий.