PR CUAET
-
В мене друг подався на ПР у 19 років у Саскатуні, Саскачеван і отримав його :) Попрацював 6 місяців в готелі на фронт деску і подався по SINP на номінацію від провінції, потім на федеральний по PNP no EE!
-
Тиждень тому була консульстві в Едмонтоні - оплата тільки дебетовою карткою.
-
Конверт потрібен ,якщо ви хочете отримати паспорт поштою на свою адресу в Канаді. Також замовляли експрес доставку DHL, . 30 березня почалась 9 липня паспорт був у мене(але буває і швидше,тоді була затримка з друком паспортів,і паспорт мій ніяк не могли надати в dhl,але після надуятого листа з проханням,все ж таки віддали на доставку)
-
Якщо раніше обирали NO то і зараз не треба заморочуватися з Nikita. Якщо ви в закордонному паспорті Mykyta то то і є Ваше first name. А в спілкуванні можете себе називати Нікіта, якщо це Вам ближче. Таке довге імʼя як Валерій, наприклад, важко Канадцям запамʼятати, тож мій чоловік придумав собі імʼя Val і все норм. В мене син доречі Nikita в паспорті 🤷♀️
-
Спасибо, можно я вам напишу?
-
Ніде тут (Канаді) по батькові не фігурує. По батькові залишиться тільки в українському паспорті і все. Ну і в свідоцтві про народження, яке ви майже ніколи нікому не будете тут предʼявити.
-
Не дзвонили. Так іде процес.
-
Вам треба спочатку створити профіль експрес ентрі. Спочатку порахуйте бали на калькуляторі. Для створення профілю треба здати англійську тест і оцінити освіту. Якщо балів 480+ то є шанс одразу пройти, якщо ні то далі думати. Але в Альберті реално тільки іт одержати від провінції бали, або тим, в кого родичі і спеціальності певні
-
Скажіть будь ласка, а до кого ви зверталися? До консультанта,чи переправляли до спеціаліста?
-
Индийцы и индейцы их называют, по крайней мере в Харькове