PR CUAET
-
Вибачте, я не знаю. Питання в тому що діти навіть не повинні вписуватися в договор, бо це юридичний документ а які до дітей питання або наслідки. А от по договору там живуть їх батьки. І доволі важко придумати чому батьки по одній адресі а діти по інший. Але це просто моя, думка.
-
робили в Notary Pro, було простіш за все. Можливо, десь можно і безкоштовно, але ми бажалі швидкість
-
Здравствуйте.Помогите разобраться.Я по моему что-то пропустила 🤔.Мед.экзамен нужно повторно сдавать?Или нужно было что-то было что-то прикреплять в заявку?Биометрия у меня зачислена.Я сдавала 23 января.Спасибо
-
Чи є якась окрема гілка для Alberta Express Entry чи Alberta Tech Pathway ?
-
Привіт. Сподіваюсь це правильний чат) Поділіться досвідом, будь ласка, як і де ви завіряли форму IMM0191 Statutory declaration? Чи справді тільки у присутності нотаріуса це треба робити, чи можна наприклад при якомусь government працівнику з Service Canada це зробити?
-
Подалась 5 січня і досі глухо… написала в підтримку - сказали проявити терпіння🥲
-
Зауважив, що люди раніше відписувались, що отримали номінацію, зараз тихо. Складається враження, що призупинили і програму, і видачу. Хоча, це може лиш так видається.
-
Заблокуйте собі цю людину і не будете відволікатись 😌 Я всю переписку в цьому чаті не читаю, але останні повідомлення Алекса що побачила - логічні, адекватні, з лінком на офіційну інформацію. На цьому давайте закриємо тему і дійсно дозволимо людям знайти відповідь на питання по темі.
-
NOI це запрошення подати на alberta express entry чи провінційна номінація вже?
-
Бачила десь, що людина яка подалась на початку грудня отримала кілька днів тому.