PR CUAET
-
Открой через adobe
-
Але ж там з комп'ютером розмовляти на спікінг. І відповіді на ліснінг не по ходу аудіо (
-
Огромное спасибо, побежала делать)))
-
Добрый день, подскажите эвалюация теста выглядит (фото ниже) просто как complete? И если балл подняли, то он в старой табличке меняется и всё? Ровно, как и не подняли балл, то ничего не меняется, и никаких объяснений нет?
-
Думаю багатьом буде корисно ) @OstapBosak чи треба додавати кредити на авто (в Канаді) до proof of funds?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, по такому питанню 🙏 Подалися на зняття обмежень з ворк пермітів, отримали лист WP-EXT only except PGWT. Там є така фраза: If you leave Canada before a decision is made on your application, you will no longer be authorized to continue working. Це мається на увазі поїхати з Канади на якийсь довгий термін чи взагалі не можна виїзжати з країни до отримання відповіді?
-
Всім привіт! Є питання по документах які обовʼязково додавати. Як що вказано що є неповнолітня дитина від попереднього шлюбу яка не є аплікантом. Чи треба додати її свідотство про народження? І як що немає свідотства про розлучення але є лише печатка у внутрішньому укр паспорті, чи це достатньою? Дякую
-
Сьогодні мені дуже допомогли в цій групі.Розібравшись,хочу поділитися,як я отримувала довідку про несудимість з Ізраїлю. Мій досвід:відправила на email до знайомих в Ізраїль довіренність.Увага!Не потрібно нічого завіряти,в довільній формі(вказуєте хто ви,ваші дані паспорту і вписуєте дані того,хто з цим піде в міністерство внутр справ).Та людина йде,замовляє довідку(безкоштовно).На руки йому дають лист,що заявка прийнята.Далі довідку відправляють в консульство Ізраїлю в Торонто(термін біля трьох міс).Потім ви маєте заповнити форму на списання коштів за цю послугу і вказати адресу,на яку відіслати вам документ). Форму бланка кидаю в pdf (вислали з консульства).
-
Цікаво, такий ажіотаж на ЕЕ повʼязаний з призупиненням АОС? Раніше гілка ледь дихала (відносно)