PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, а довідка про не судимість з Консульства згідно з яким пунктом переліку надається? 17?
-
Що означає як для мами?
-
По куэт нет, только индивидуально по существующим программам,а закрытый пермит, это надо искать работодателя который может это оформить,по уму, надо найти норманого миграционного адвоката, чтобы он прояснил все детали
-
Якщо я правильно зрозуміла Вашу ситуацію, то Вам потрібно підійти до роботодавця і вирішити це питання, щоб він сплачував за Вас податки і Вам видавав чек, в якому вказано, скільки податків за Вас заплачено, а скільки коштів Вам видано.
-
Податки повинні сплачувати не Ви, а Ваш роботодавець. Якщо податки сплачуєте Ви, то Ви вважаєтеся самозайнятою. Якщо я правильно зрозуміла фразу "податки сплачую".
-
Привіт, що робити якщо є тільки приписне, воєнника в очі не бачив, бо після закінчення навчання зразу виїхав закордон і в Україну повертався тільки 1 раз на 10 днів?)
-
Спасибі
-
Чи просто вказати Consulate General of Ukraine?
-
Це зрозуміло, я маю на увазі чи потрібно надислати кошти за номером IBAN чи щось тому подібне?
-
Скажіть будь ласка на які реквізити потрібно здійснювати оплату для надання довідки про несудимості з консульства? На сайті консульства чомусь не можу знайти
-
Есть возможность подачи на ПР или закрытый ВП
-
Без медосмотра work permit может быть аннулирован, если не сделать в течение 90 дней. Поэтому, возможно, придется сделать его платно сразу.
-
Не служив. Військовий квиток з перекладом є. Вже шкодую, що не додали його до кейсу одразу, щоб уникнути запиту military records.
-
Я бы подождала до марта, всё равно по действующему можно податься до конца марта,но тут не стыка на нестыковка,все если кто-то приедет в марте и захочет снять ограничения то он как будет поступать,денежное пособие можно оформить до июля,а документы, для тех кто прыгнул в последний вагон?(