PR CUAET
-
Народ, привіт. Така ситуація. У мене та дитина є віза CUAET, у чоловіка до сих пір немає. Чи є можливості прискорити розгляд до 31.03 чи як можна йому в’їхати по-іншому може?) Дякую!
-
Всім привіт Підкажіть, будь ласка, можливо у когось була схожа ситуація Знайшла помилки в аплікації при подачі на візу Відмітила, що проживала в Німеччині більше ніж півроку(насправді я там була лише 3 міс) І написала, ще не подорожувала останні 5 років(а ми літали в Єгипет і Туреччину) Що мене чекає при подачі на ПР, краще до подачі писати в IRCC?
-
Доброго дня дня група, Зараз в пошуку роботи, але хотів би знайти щось таке, що буде «плюсом» для отримання PR. Знаю, що є спеціалізації, по яким вид на жительство можна отримати швидше. Може є тут знаючі, або хтось підкаже де прочитати цю інформацію? Цікавить Альберта. Дякую.
-
Я уже поняла). Главное успеть . Програма до октября 24.или уже продлили?
-
Но вы написали,что прилетели в Канаду и получили пр потому что у них родственники в Канаде
-
Так можно
-
Тоже самое. Работаю 9 месяцев. На чеках прописано что и куда высчитывают. Контракты не подписывала
-
Ну просто для примера, я работаю в Макдоналдс, и я тоже ничего не подписывал и даже не видел никакого контракта, хотя под ПР подходит.
-
Вот тут можно почитать для начала: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/refugees/claim-protection-inside-canada/after-apply-next-steps/refusal-options/humanitarian-compassionate-grounds.html
-
Дякую! Трохи дивно що назвали police certificate, а не police check 🙄