PR CUAET
-
Пауза снята уже??
-
Коли була у посольстві, то була там пані, яка довіреність робила «віддалено» - платила жіночці 300$ і та сама все зробила через посольство. Потім вона водила людей телефонувала тій і вони домовлялися про інші послуги за тією ж схемою. Тому там стільки схем, що ми і не підозрюємо Я слот ловила декілька тижнів Треба була довіреність на квартиру - це було простіше. І паспорт дитині Все реально, але треба дуже багато часу і нервів! У мене був будильник і по ньому вже око сіпалось! Але піймала і без проблем все зробила
-
Ой , один раз у них. Але було наша помилка і ми переробили вже з нашим нотаріусом в Україні. Це не була вина консульства. А наша. Краще робіть текст у нотаріуса в Україні і вниз завіряти. Але зараз після 11.01 процедура змінилась. Як саме не знаю честно. Ми встигли 09.01 ) Аде зараз мені здається легше
-
-
Чи не виникає питання, що старий паспорт ще має термін дії рік і ми хочемо зробити новий (дитячий).
-
Я просто заходила з того що під рукою було і разів 10-15-20 на день І так потрапила на слот на довіреність Дитині паспорт було простіше - я вже зловила о 19:00 по Торонто. Через 2 секунди їх не було! Потім сестрі намагалась зловити, то поки безуспішно Я заходила в різний час і окремо в години, які називали тут - 17:00-18:00-19:00-20:00
-
От дивуюся я тим всім, чому ж не можна зробити нормальні записи за рік, два навіть три, щоб люди нормально планували своє життя, а не залежали від їх «викидів»😔😔😔
-
Скажіть будь ласка,яким чином достукатися до генконсульства України у Едмонтоні?Вони не відповідають на електронну пошту,не беруть слухавку (телефоную вже тиждень) Я вже Консулу писала в фейсбуі на його офіційну сторінку. Відповіді немає. Мені треба підтвердження від них ,що вони отримали мою заяву на експрес доставку паспортів . Без цього підтвердження,я так розумію,мені DHL не може відправити паспорти,хоча вони вже давно виготовлені.
-
Зараз потрібно робити апостіль