PR CUAET
-
Сдали биометрию 07.02. С тех пор тишина. Может у кого была похожая ситуация? Что посоветуете?
-
Доброго дня! Чи є шанс для дотримання статусу за програмою якщо mother in law та sister in law є ПР та громадянами Канади?
-
Я в листопаді отримала номінацію за 10 годин!!!
-
Почитайте про категорію 2. Чи підпадаєте ви під неї? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html#quebec
-
Підкажіть будь ласка, де дивитися цей трекер? Бо я не можу його знайти!!
-
Здравствуйте.Я работаю dishwasher , может Вы знаете подходит ли эта профессия для AIP,если да,то с чего нужно начинать? Спасибо
-
я так розумію що це родичі чоловіка. Нажаль ні, бо це програма возєднання для українців.
-
Доброго дня. У мене аналогічна ситуація. В обох дітей WP до червня 2024. Можливо є десь інструкція, як податися на дитячі WP та SP? Щиро дякую!
-
Це само собою зрозуміло. Просто автор не надала деталей 🤷🏻♀️Я тому і уточнила чия це mother in law, хто кому ким приходиться.
-
Хто може порадити ,моя дитина коли летіла в Канаду летіла по продовжено у закордонному паспорту .Зараз хоче полетіти в Україну щоб зробити новий.Візу їй дали на продовжений паспорт .Дійсна до 2026 .Чи будуть в неї проблеми по поверненню в Канаду на кордоні?
-
ні. статус зміниться коли паспорт приїде до консульства. (доставлено до установи)
-
У всех свои. Ждет человек аор два месяца, а ему возвращают заявку, потому что чего-то нет, он пишет, звонит, кричит, так у меня это есть в заявке, а ему отвечают упс, сори, ошибочка вышла, видно перепутали с кем-то и по ошибке вернул офицер, подавайте заново и не нервничайте, все ок, но человек снова в конце очереди и уже заново ждет аор уже 1,5 месяца. Это один из примеров.