PR CUAET
-
Так. Ще з сином ввечері після роботи кожного дня спикен 1 година. Вихідні по 1,5 години з вчителем. 5 місяців і скор 6. Я їх і зараз практично не розумію. Пишу гарно, читаю, все розумію, скажу все, а ось їх зрозуміти все, це челендж. Я в Канаді тільки рік. Вчу англійську тільки 9 місяців.
-
Доброго дня, маю ту саму ситуацію, скажіть вам хтось відповів, чи вистачить справки зі школи?
-
Ну тоді це дуже мало. Я не отримувала GST ще за 20 міс
-
Не здавайтеся. Не розгублюйтесь. Все можливо. Я розповідаю це, щоб підтримати вас. Це дуже складно, але раз за разом буде легше. У мене було ось не йде цей лисенин і все, ось не йде, бах через місяц краще, потім ще краще. Я була зомбі. Нічого крім англійського. Ви зможете. Проти мене ще грав возраст. Була би молодшою, то зовсім би бистріше вивчила. У мене сусідка групу натягує на селпип. Саме натягує. Знання мови, це зовсім інше.
-
Подивіться в кабінеті CRA. Там повинен бути графік платежів. Або можливо дитячі. Нам за 2 місяця 20 Лютого прийшли
-
Не зовсім так, це залежить від того яку апплікацію Ви робите в WES. Мені потрібно для навчання, для цього робиться оцінка по предметно з кількістю годин. Тоді місцевий університет подивиться які предмети можна зарахувати, а які потрібно доздавати
-
Через бабусю - ні. А ось якщо ваш батько подасть як рідний брат - то він може вас включити як депендент. Якщо він в Україні та не може виїхати, але є ваша мати і вони в шлюбі , і вона в Канаді - то вона як жінка чоловіка, який не може виїхати із України може податися по другої категорії через родинний зв'язок вашого батька і включити вашого батька та вас як членів сім'ї.