PR CUAET
-
О... Супер, тоб-то я можу через себе їх фін.забеспечення показати. Дякую дуже. Полегшало 👍
-
Когда это важно, то это обычно прописывают. До войны притащить сюда родителей было оооооочень сложно - только многолетняя лотерея. Притащить друзей -беженцев - только через сложную процедуру спонсорства в которой пять(?) семей указывали что отвечают за них на много лет вперед. Приехать на работу - только если у тебя есть деньги полгода искать работу, и т.д. В этой программе никаких следов таких требований.
-
Біометрія здається ще до Федерального етапу. Медицину звичайно можна, але наче-то дійсна та здавали по прильоту. Головне бути у Канаді на момент отримання e-copr, бо будуть великі трабли повернутись у Канаду
-
Скажіть будь ласка, чи людина повинна перебувати в Канаді протягом всього федерального етапу ( програма воззʼєднання), якщо ні, то чи можна здати біометрію і медицину за межами Канади?
-
Та просто цікаво що з тією інформацією будуть робити і чи можливо відмовитись від надання) Це здається на разі в Оттаві, про інші консульства не чув такого
-
Так
-
Що робити?
-
У когось таке було?
-
Подаю заявку і видає ось таку помилку при підгрузці файла
-
Нужна допомога з продовженням Work Permit
-
Привіт 🙋🏻♀️
-
Такого ніде не прописано. Це вже спонсорство. Ви можете написати від себе але юридично то сили не має бо на спонсорство підписується контракт з державою на фінансову відповідальність на 20 років. По цій програмі фони прописали що можуть затвердити піар якщо у апліканта є financial inadmissibility. Здається по процедурі вони мають запросити дані, отримати відповідь що наприклад людина 80 років отримує лише українську пенсію, визнати її financially inadmissible офіційно але потім прийняти позитивне рішення. Якось так. З інструкції для офіцерів до цієї програми Provisions in the IRPA and IRPR for which an exemption may be granted • section A39– the requirement for a foreign national not to be inadmissible for financial reasons Оце may be мабуть стосується саме кожного апліканта. Якщо це людина 80 років то зрозуміло що їй цю умову простять. Але якщо комусь 35 і не працює то може і бути проблеми. Це тільки мої роздуми.
-
-
Дякую за Вашу думку, виглядає для мене логічно