PR CUAET
-
Ви вже отримали АOR? Якщо, ні то поки не вийде
-
Спробую, але після завтра це взагалі не варіант для іншої провінції. Я не знаю про що думають розробники 🥲
-
Доброго дня! Допоможіть розібратись, будь ласка! Якщо обрати NSNP Skilled worker stream - чи можна подаватись відпрацювавши рік з фул тайм з певним ноком (в мене це early childhood assistant)? - якщо я не могу підтвердити свій минулий досвід роботи з України від кого брати reference letter який вони вимагають? Від роботодавця, з яким працюю зараз?
-
Извините вопрос не для этой подгруппы. Кто-то менял ворк Перми на студенческое разрешение?
-
Ну так в номері на біо є номер кейсу. Тоді соррі
-
Так ви стали в чергу?
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка чи зміг хтось додзвонитися чи дописатися у Консульство в Едмонтоні?Намагаюся з ними звʼязатися протягом трьох тижнів. На електронну пошту не відповідають ,слухавку не беруть.
-
Это в случае если ехать в посольство без ребенка (если ему до 12 лет) Фото на взрослого делают там - бесплатно Фото на ребенка от 12 лет делают там - бесплатно Фото на ребенка до 12 лет желательно принести с собой 10х15 формат ЕСЛИ вы подаете документы без него, если с ним то тоже могут сделать там же фото. Я подавал на ребенка до 12 лет, был вместе с ребенком и отдал просто им заранее подготовленное фото
-
Просто після 31го починають діяти звичайні правила продовження wp, як і для всіх інших національностей. Продовжити (зробити новий тобто) можна, але не все так просто, і справа не в грошах. Треба щоби роботодавець за вас добазарився, і не любий, а той хто має на то право. А місцеві роботодавці вертіли отримання такого права, бо то також непросто.
-
Наши справки. 3 февраля были отправлены в Оттаву в посольство, ошибочно по основному адресу, не по тому адресу где их делают, 22 февраля получили. Отправляли в одном обычном конверте (на 2 персоны)с трекингом, обратно вложили один обычный конверт с трекингом