PR CUAET
-
Это чат про слоты , не засоряйте
-
Типово, нажаль, дуже важко, практично нереально. Нетвоквнг, пет проекти, вагон терпіння, готовність до survival job
-
Два роки діє? Звісно що здавайте.
-
А скільки чекати витяг через дію ?
-
Так як запис на консультацію постійно на 2-3 тижні вперед, доволі часто виникають ситуації, коли потрібна більш термінова допомога. Спеціально для цього тимчасово відкриваю можливість записатися в будні в після робочий час (6-9 pm), та на вихідні. Вартість послуги $290 CAD. Не більше 2 зустрічей подібного роду на день. calendly.com/bosakimmigration/
-
Доброго дня ! Скажіть будь ласка якщо довідку про не судимість (з Іспанії ) подавати на ПР , її треба додатково завіряти ще в Консульстві в Торонто ?
-
Спасибо за ответ
-
Добрий ранок всім! Потрібно зробити нові закордонні паспорта мені і дитині. Я так розумію,що треба завчасно записуватись в посольство чи консульство України... Підкажіть,будь ласка,як ловити ці слоти і яка взагалі процедура подачі заявки на оформлення нових паспортів?
-
Ті, які отримали за 3 тижні - laboreur construction. Ті, хто за тиждень - чекаю від них відповідь).
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, який порядок оформлення візи ? У дочки, віза в старому паспорті, термін дії якого вже закінчився, wp отримали в новий на 3 роки, дочка в Канаді. Яка процедура та з чого починати?
-
Ось це не знаю, перепитаю