PR CUAET
-
Ваша ситуация точь-в-точь как у меня! Сын в Канаде, подавалась сама, уже сдала биометрию. Ждем.
-
Чим кінчилось? Там працівники є взагалі?
-
У мене теж саме сьогодні все стало комплітід в трекері, в основному порталі була application updated, але нічого не видно, що змінилось🙃 Лише в Copr немає нічого ще🥹підкажіть будь ласка наскільки треба панікувати чи це норм, що там ще нічого немає?🙏
-
Не знаю, я думаю, що варто скаржитися. Це хоч якийсь шанс змінити ситуацію. Наразі, доречі, мало того, що одна людина працює, так замість неї (саме замість) збираються брати іншу - це таке сказав консул. То я думаю, якщо так воно і буде, то поки нова люди в'їде в процес роботи, все може працювати ще повільніше. Якщо люди не будуть скаржитися, вони розцінять це, що всіх все влаштовує.
-
у вас уже завтра? у меня еще нет
-
Я думала анкети беруть у роботу по черзі
-
Одна людина це де? В Едмонтоні? Бо ще місяць тому крім консула було двоє
-
А, сорі. Я з тою роботою вже не знаю, який сьогодні день і число
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка: подала маму, їй 70, на зняття обмежень з WP, прийшов запит зробити біометрію. Але при подачі на CUAET їй не потрібно було здавати у звʼязку з віком. Чи це обовʼязково для зняття обмежень,якщо WP, з якого хочемо зняти обмеження, був виданий під CUAET? Дякую
-
Всем доброго времени суток. Сделал довидку через “Дию”. Могу ли я в бюро переводов перевести её и заверить? Она ведь в электронном варианте 🤔 А я не могу просто распечатать документ с мокрой печатью