PR CUAET
-
У мене анулювалась. Заповнювала повторно
-
В мене дитяча віза в моєму паспорті до 2029. Подалась на візу дитині і прийшла відмова, причина: в вас вже є діюча віза на дитину до 2029 року
-
Всім привіт. High school це вже secondary education? Потрібно евалювати шкільний атестат(універівського диплому нема бо дропнувся на третьому курсі). Реєструюсь на сайті WES, і побачив це
-
Доброго вечора Ми щось трошки затупили з укр довідкою Наш мані ордер був для консульства, а відправили ми в посольство. Нам повернули всі документи, що ми відправляли і підкреслили, що мані ордер повинен бути для посольства. Тепер я маю питання чи можу я відправити ці документи до консульства ? Чи треба заново робити мані ордер на посольство ? 🤪 Дякую 🙏
-
Доброго дня,шановна спільнота✨ зайшла сьогодні продовжити WP та побачила такий ноутіс, чи можливо подаватися при такому,чи як я зрозуміла тільки для тих,у кого зовсім немає WP,дякую!
-
Да. Открылись
-
Доброго дня, в кого була така ситуація що переплутали адреси residential address та mailing address при подачі на cuaet, і у ворк перміті пише польську адресу? Також получили відказ при подачі на sin number, сказали система не одобрює і треба почекати. Чи може то бути через те, що переплутали адреси?
-
Доброго дня.чи є хтось тут що подавався на продовження WP в якого він закінчується у 2026 році.чи продовжили його вам???дякую
-
Там не книги. Там онлайн курс. Он в кабинете пользователя