PR CUAET
-
Мне пишет что 5 раз пробовала , теперь только через 24 часа можно пробовать
-
Сейчас делала маме то же самое 🤷♀️
-
Ну тогда советую переделать аппликацию, как то так
-
Ну) а в мене не було такої проблеми як у вас, але була оця Повторюсь, сайт просто має багато різних технічних помилок і час від часу комусь щось викидає. Ту чи іншу помилку чи баг.
-
Та для чого ви шлете мені скріншоти 😁 Я ж кажу вам, я знаю де скачувати документи, бо там лише ОДНА кнопка для цього 😁 І в мене скасує ВСІ документи, але без форм. Це все робиться автоматично, я не можу скачати щось одне, а інше не скачати, правильно? Бо там тільки одна кнопка.
-
Уже сделала, это я звонила и писала в государство за ошибки на сайте
-
Вы здесь смотрите?
-
Рада за вас 😁 тільки то не змінює моєї поради - краще зробити скріншоти всіх форм, про всяк випадок)
-
А что у вас показывает вышлите фото
-
Странно у нас всё видно
-
Та на сайті, як і всі) і звідти ж, через кнопку «завантажити» скачувала вже подану аплікацію. Але скачалось без форм.
-
На сайте, или в бумажном виде?
-
Що маєте на увазі?
-
А вы в электронном виде делали аппликацию?
-
У нас теж нічого не виправляло. Хоча ми не за один день заповнювали і по декілька раз поверталися в форми, перевіряли все.
-
visitor или study?
-
Так В мене теж таке є, але без форм Але в мене у формах нічого не виправляло само, як вносила інформацію так воно і лишалось. (Бо дехто писав, що буває таке, що форма сама виправляє інформацію. В мене такого не було) Тобто сайт просто має купу технічних помилок, і рандомно щось може в когось піти не так