PR CUAET
-
Все залежить від настрою. Моїм батькам біля 70, вчать мову, один з них працює. Задоволені та щасливі. На ту пенсію що в Україні все одно прожити не можливо, а тут хоча б у нас через 10 років буде пенсія.
-
Це так. Більшість готові і платити, і скаржитися, і стояти в живих чергах через безвихідь. Це все жахливо, доводити до цього людей... Але я більше прозріваю навіть не з дій консульства, а з деяких учасників, які, чудом зловивши собі слот і вирішивши свої питання, тепер, з безмежною любов'ю до українців, розповідають їм, щоб ті заткнулися та просто почекали невідомо скільки))) А те, що без дитячих паспортів неможливо навіть продатися на піар цих істот не цікавить 🤦🏻♀️
-
Народ, привіт. Я слот зловила о 5 годині вечера по Едмонтону, в цей час по всій Канадаі зʼявляються дати вільні, тобто по Торонто це 7 година пп. Дата буде рівно за 60 днів, якщо через 60 днів попадає на вихідний, то зрозуміло, що слоти не зʼявляються. Нехай щастить!
-
Та всі терплячі. Мій коментар був про те що багато з тих хто подавав у листопаді отримали перший етап аор та біометрію. Грудневі аппліканти кажуть і ми хочемо. А я сказала що є ще ті хто подав у жовтні та не отримали нічого, то їм точно хочеться ще більше. Що тут такого що люди хочуть розуміти їх статус якнайшвидше. Це їхнє життя, плани і так далі.
-
Ниче не поняла