PR CUAET
-
Здравствуйте, подскажите, Остап где- то писал, не могу найти, какую сумму указывать в форме imm 0008 sch4, просто зп в месяц на семью , если нет сбережений?
-
Как зачем - самоутвердиться! Это же приятно
-
И бланк use a representative не обязателен же?
-
Це просто не вкладається в голові. Здавалося б, ну піймав ти дивом той слот, або ж встиг податися по AOS, то сиди вже собі тихенько та радій. Ні, воно буде з піною у рота доводити іншим, що їм нічого не потрібно робити, і що все працює чудово, і не міністерство, а самі люди винні, що місця не з'являються і все в цьому роді. Не можу зрозуміти, навіщо це їм, невже немає чим зайнятися корисним?
-
-
Здравствуйте, подскажите , какую сумму указывать в форме imm 0008 sch4 , если нет сбережений, просто месячную зп на семью?
-
Здравствуйте. Вопрос на засыпку для тех, кто делал справку из Польши. В пункте Nazwisko rodowe - для женщин указывается девичья фамилия, а в пункте Nazwisko (w tym przybrane) - фамилия после замужества. Я правильно понимаю?
-
Підкажіть, як зрозуміти що картки ПР відправили? Тиждень статус Сабмітед і не змінюється.
-
Я можу порадити дуже хорошого бухгалтера. [email protected]
-
Коли в аплікації буде final desigion тоді вони відправляють на друк карту, а коли відправляють поштою тоді ви отримаєте повідомлення в gckey, що карту відправлено і буде стояти дата виготовлення карти. Але хтось наче писав нещодавно що карта прийшла а статус сабмітед досі, тож 🤷♀️
-
Доброго дня. Чи можливо, отримавши ПР в Канаді і будучи вже на території Канади, проставити в паспорт печать/статус/чи що там ПМЖ? Якщо так, яка процедура?
-
І це доволі логічно, якщо підставою вказати лише окупацію та відсутність житла тепер в Україні. Бо, коли війна скінчиться, ця підстава вже відпадає. А відсутність житла в Україні? Так і в Канаді в абсолютної більшості новоприбулих відсутнє власне житло. Ви впевнені, що офіцер не подумає так само, як і я?