PR CUAET
-
Добрий день! Вибачте, можливо не зовсім по темі чату, маю проблему, нема орігіналу свідоцтва про народження та додатку до диплома, хто стикався підкажіть будь ласка чи будуть дублікати, витягнуті с дії та Міносвіти відповідно, ліквідні для канадського уряду, звісно після перекладу та WES відповідно? Дякую. Всім гарного дня
-
Чи могли би підказати що за сайт ? Бо в тих інструкціях для знаходив не було ніяких посилань. Дякую
-
Ось, наприклад, людина з окупованої території, де будинок зруйновано. Але ж багато й не з окупованих територій, де не лише будинок зруйновано, а й вбито ракетою всю родину. Або території, які не окуповані, але поряд з російським кордоном, щодня гинуть люди. Я ні в якому разі не намагаюся довести, що в цих людей все добре. Я знаю, що багато пройшли через страшенні випробування і навіть тортури. Але Ось людям надали прихисток на час війни. Війна закінчилася - і чому б не повернутися на безпечні території у свою країну? Чому потрібен ПР, якщо можна пересидіти в Канаді з ворк пермітом. Так може вважати уряд Канади. Тож для того, щоб дали ПР лише через окупацію і знищений будинок - то навряд чи. Мають бути інші вагомі підстави
-
Добрий день! У вимогах до оформленні Довідки через консульство зазначається, що треба подати копію першої сторінки паспорту для виїзду за кордон. А якщо такого паспорту ще немає ( очікуємо на виготовлення), як бути? Чи можна приложити копію внутрішнього паспорту України? Хто з таким стикався, підкажіть, будь ласка.
-
В мене досі Сабмітед. Тоді чекаю далі.
-
Так
-
Ви підʼєднуввли аплікацію отримання кари в gckey ?! Якщо так то так в заявці.
-
Ви маєте на увазі дивитись це в заявці на карту?
-
Ви маєте на увазі пояснення чому не служив?
-
Я ніяк не захищаю тих, хто насміхається з співвітчизників, але й Ви не праві, коли так висловлюєтеся. Ця група створена для того щоб ділитися досвідом, тут є модератори і Ви можете поскаржитися на людей, які переходять межі дозволеного, але замість цього Ви самі починаєте писати образи.
-
На порталі в мене досі на розгляді в IRCC фото, туди дивитися не інформативно. А от в gckey в нас спрацювало добре. Значить ще нічого не робили з картою, можливо.
-
Мені здається, що відмов більше в тих, в кого кейси так собі. При "сильному" кейсі відмова не дуже ймовірна. Навіть якщо людина подається сама. Хоча може зайняти більше часу - треба буде переоформлювати документи, надсилати додаткові докази і тд. Просто нормальні міграційні адвокати за слабкі кейси навряд чи братимуться. Бо "програти" багато кейсів - це також негативно вплине на репутацію. Звісно, з професійною допомогою шанси вищі. Але навряд чи настільки.