PR CUAET
-
а в середньому десь 40% виходить
-
виходить приблизно так - Хто подається сам там приблизно 70-80% відмов. Хто з іміграційними адвокатами там відмов 5-10%
-
Здравствуйте, подскажите , какую сумму указывать в форме imm 0008 sch4 , AOS если нет сбережений, просто месячную зп на семью?
-
Привіт Прошу підказати, мені потрібна довідка про несудимість з Ізраїлю, я в Монреалі, подаватимусь по програмі возєднання сім‘ї. Куди звертатись? Можливо не сюди написав, але наперед дякую за підказки)
-
саме так, бо вони знають де слабкий кейс та просто не стануть його брати, у них черга зараз, навіщо їм потім виправдовуватись за відмову, якщо можно вибрати людину з сильним кейсом. Тому через адвокатім майже нема відмов статистичноʼ
-
permanent residence - ось ваше підтвердження статусу
-
Привіт Прошу підказати, мені потрібна довідка про несудимість з Ізраїлю, я в Монреалі, подаватимусь по програмі возєднання сім‘ї. Куди звертатись? Зачасно дякую за підказки)
-
Ні, якщо ви з Канади подавались на ПР. Для тих хто з-за меж Канади потрібен паспорт.
-
А коли можна буде паспорт готовий забрати, не сказали? Цікаво, скільки чекати на готовий паспорт після подачі. Дякую
-
То ви мабуть погано вчилися в школі, якщо не знаєте, що всі іменники діляться на істоти та неістоти. Наприклад, люди - то істоти, а слоти - неістоти (на москальскій одушевльонноє і нєодушивльонноє 😂). Так що насинг персонал, всього лиш правила української мови 😉👌
-
Дуже вам дякую)