PR CUAET
-
@OstapBosak підкажіть, якщо людина служила в Угорщині більше 6 місяців років 35 назад, чи потрібна довідка про несудимість звідти? Дякую
-
Але ж на пошту все одно приходить нагадування?
-
Спасибо, понятно, мне только взрослый
-
Чи є хто в чаті хто отримав евалюацію : two years program at technical school?
-
Доброго дня✨ може хтось стикався з LMIA вже,якщо його отримати,то те шо ти прайював до цього більше року на цю ж компанію не зараховується при подачі на PR ?дякую!
-
Вже у двох були)
-
Ділюся нашим досвідом очікування отримання PR за гуманітарною програмою. Таймлайн по гуманітарній програмі: 21.07 AOR 31.07 Біометрія 21.08 Approved in principal 19.12 запит додаткових документів (пейстаби та військовий квиток) 24.01 Портал 1 25.01 Портал 2 24.02 eCopr
-
Будь ласка поясніть. Якщо хтось не з'являється за своїм записом, а таке я впевнений відбувається щоденно, то що відбувається? нічого? Цікаво бо я у Торонто на один день, та думаю відвідати консульство та спробувати побути в живій черзі. Через дію скільки не пробував, нічого. Дякую.
-
Доброго дня. Перечитала майже весь чат , але все ж таки маю сумніви чи достатньо сильний кейс для ГП. По економічній програмі у нас дуже маленький шанс пройти , чоловік працює фултайм , але маємо дуже мало балів , що б пройти вибірку, єдине що зможе підвищити бали це мова. Але є проблема зі здачею англійської мови ( у чоловіка дислексія(є довідка , але видана в Україні) , без здачі тесту , то майже нереально пройти по програмі. Я зараз в декреті , у нас тут народилася дитина і що б я була головним аплікантом то треба мінімум 1.5 роки якщо пощастить ( влаштувати дитину в садок, знайти роботу, пропрацювати,податися на номінацію ) за цей час у нас вже закінчаться WP Думаю спиратися на інтереси дитини , так як вона є громадянином Канади і буде не гуманно відправити її в країну де вона по суті ніхто і не має ніяких прав . Жили до війни в Україні , але повернутися з понятих причин не можемо , і вже немає там нічого , ні роботи , ні майна. Можливо хтось подавався з подібним кейсом і має позитивний результат? Дякую за відповідь
-
Доброго дня . Дуже потрібна допомога консультанта чи адвоката . Дитині 15 років навчається в школі (був WP ), прострочили строк здачі біометрії і прийшов лист відмова temporary resident 1.02.2024. Потрібно податися на відновлення Study permit і тимчасового перебування. Манітоба . Буду дуже вдячна за швидку відповідь .
-
Только за последние 10 лет www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/apply-permanent-residence/police-certificates.html#:~:text=in%20during%20the%20last%2010%20years PS: Я не консультант
-
А ну так тут вже після того як біометрія і медікал зараховані, що не рівняється даті отримання AOR. Я кажу тільки зі свого досвіду та багатьох багатьох друзів і знайомих. Завжди було десь в середньому 3-6 місяців. Але були і виключення як 2 місяці або рік.